dijous, 4 de setembre del 2014

Rums #36 Al cole!!!

Aquesta setmana no he tingut gaire temps. He estat buscant per comprar algun patró de samarreta per anar amb leggins però no hi ha hagut sort (a veure si me'n recomaneu algun!). 

Així que m'he decantat per dues cosetes senzilles. Una samarreta de tirants llisa bàsica l'ESTIU de Mi rincón de mariposas (que em fa molta falta després d'haver tingut la nena poques samarretes em van bé) i la mini cartera per guardar el pen i les claus de l'escola (ho vaig veure a PAMPA i a Pandielleando, però ara no ho trobo). 


La samarreta de tirants ESTIU bàsica, la tela la vaig comprar a Ribes i Casals de liquidació a 5 euros 1,70m i no m'agradat gens, costa molt de cosir, sembla que la màquina de cosir se la mengi!!!! 


Volia fer un aplic però el final avorrida de la tela vaig fer unes puntades amb la mateixa màquina de cosir. 

I ara que ha començat el cole, necessitaré un moneder per guardar el pen, tot i que encara estic de permís de maternitat i no tornaré fins d'aquí uns mesos ja el tinc preparat!. 





La tela principal és de la Creativa, la tela lila d'una botiga física, el snap de snap clic i la cinta de hilos y más



vaig a passejar pel Rums!!!

7 comentaris:

  1. Me encantan los snaps! Me alegro de que podamos escoger entre distintos colores y formas...Tan pequeñitos y nos hacen un servicio enorme!
    Biquiños!

    ResponElimina
  2. La camiseta, que fresquita. Te ha quedado genial. Y me encanta la tela del monedero!!! Y la estrella!! Hemos coincidido, Jeje, que gracia :D Un saludo!

    ResponElimina
  3. Wow m'encanta la roba amb motius musicals, m'encanta no, em xifla!!!! I el snap d'estrella monissim també!! Em quedo a seguir-te

    ResponElimina
  4. gràcies noies,
    gracias chicas

    la tela de motius musicals era del creativa de Barcelona, sé que em va costar una fortuna, però quan la vaig veure no podia marxar sense ella!!!

    ResponElimina
  5. Estos monederos, siempre muy prácticos... yo he hecho ya alguno, y haré más seguro..

    ResponElimina